fbpx

Kledingdagen

Onze Visie

Care & Share heeft een hart voor mensen en wordt door vele handen gedragen. Wij proberen mensen die het niet breed hebben te helpen, door onder andere het organiseren van gratis kledingdagen en in de toekomst hopelijk nog andere projecten. Wij zijn een non-profitorganisatie die mogelijk wordt gemaakt door donaties, het inzamelen van oud papier en kleding en de hulp van onze toegewijde vrijwilligers. 

Onze Kledingdagen

Een aantal keer per jaar organiseren wij kledingdagen waarop we onze kleding, zowel baby- en kinderkleding als mede volwassenekleding, gratis aanbieden. Op onze kledingdagen bieden wij ook gratis koffie en thee aan. Voor de kinderen hebben wij ranja. Daarnaast kunnen de kinderen bij de uitgang ook knuffels en speelgoed uitzoeken.
Op de kledingdagen werken wij met een bonnensysteem. Ieder persoon die aanwezig is op de kledingdag krijgt een bon waarmee een beperkt aantal kledingstukken kan worden uitgezocht om zo iedereen gelijke kansen te geven. Zoekt u dus niet alleen kleren voor uzelf maar ook voor uw kinderen of andere familieleden, neem hen dan mee naar de kledingdag.

Als u een gratis kledingdag bezoekt of zoals nu een garage bezoekt voor de gratis kleding, jassen, schoenen of speelgoed die wij aanbieden dan is het goed te weten dat u géén doorverwijzing of goedkeuring nodig heeft van een instantie! Wij proberen iedereen op een zo eerlijk mogelijke manier te helpen.


Belangrijk nieuws

Kledingdagen gaan niet door:
De gratis najaars/winter kledingdagen gaan helaas ook niet door vanwege het coronavirus. Maar..

Toch bieden we kleding aan:
We hebben niet alleen gekeken wat niet kan, maar vooral naar wat wel kan want we willen mensen blijven helpen!

Wij bieden in fasen kleding aan vanuit een garage. U mag dan zelf kleding komen uitzoeken, nadat we een afspraak met u hebben gemaakt via een privébericht op Facebook.

Blijf daarom onze facebookpagina in de gaten houden!

Wij houden ons uiteraard aan de coronamaatregelen.

Kleding aan leveren:
Heeft u nog kleding voor ons? stuur ons dan een bericht. Alvast bedankt!